Mājas lapa: http://atletika.lv/

Atverot pirmo no Atlētikas klubiem, mēs vēlējāmies to iekārtot pēc iespējas elegantāku, uzstādot modernu tehniku, izveidojot telpās estētisku vidi, nodarbību vadīšanai piesaistot labus speciālistus un nodrošinot ar profesionālu kolektīvu. Tagad, kad Atlētikas klubu tīkls ir paplašinājies un kopā ir jau pieci klubi, mēs esam ieguvuši pietiekošu pieredzi. Tomēr esam nonākuši pie secinājuma, ka tas nav pietiekoši. Anatomijas un fizioloģijas jomā izglītības līmenis vairākumam cilvēku prasa vairāk zināšanu, bet tieksme nodarbībās pārvērtēt savus spēkus, noved pie tā, ka cilvēkiem ir slikta pašsajūta un kā sekas - treniņu pārtraukšana. Mūsu klubos esam nolēmuši Jums piedāvāt citu pieeju fiziskās kultūras nodarbībām, veicot lielu iekšējo klubu reorganizāciju - sākot ar fitnesa testa izstrādi un ieviešanu, trenažieru zāles sadalījumu zonās un beidzot ar fitnesa programmu standartizēšanu, kas neatkarīgi no kluba vai trenera izvēles nodrošinās nepārprotamu kvalitāti.

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Fitnesa trenere: vasaras sezonai tuvojoties, apmeklētāju skaits fitnesu klubos ievērojami palielinās
Publicēts 4. martā, 2015.
Kurš cilvēks gan nav piedzīvojis situāciju, kad pēc garās ziemas un, līdz ar to, mazkustīgā dzīvesveida, sāk parādīties liekie kilogrami un sāk mazināties muskuļu masa. Tiesa, no šādiem nevēlamiem gadījumiem un negatīvām emocijām var izvairīties, laicīgi sākot domāt par savu veselību un ķermeni, pievēršoties fiziskajām aktivitātēm gan svaigā gaisā, gan fitnesa klubos. Kā norāda fitnesa klubu tīkla “Atlētika” galvenā trenere Veronika Kim, pavasarim iestājoties, pieaug arī sporta kluba apmeklētāju skaits, jo ikviens ir silto laikapstākļu gaidās, un kurš gan negrib sagaidīt vasaru vesels un lieliskā fiziskā formā?

Tuvojoties pavasarim, cilvēkos mostas apziņa, ka ziemas neveselīgo dzīvesveidu nevar turpināt, tādēļ var novērot, ka fitnesa klubi piepildās ar sportot gribētājiem. Lai gan šķiet, ka vasara vēl ir tālu, nedrīkst aizmirst, ka ir jāiegulda darbs, lai iegūtu skaistas ķermeņa aprises, un par to ir jāsāk domāt laicīgi- ne tikai izskata, bet arī veselības dēļ. Šobrīd fitnesa klubos “Atlētika” aktīvi norisinās īpaša programma “FIT GIRL”, kas ir paredzēta tieši tvirta auguma iegūšanai pirms bikini sezonas sākšanās. Tas ir četru mēnešu ilgs aktīvu treniņu projekts, kurā “Atlētika” treneru komanda rod individuālu pieeju katram klientam, atklāj pareiza uztura noslēpumus, ļauj sievietēm piedalīties atraktīvās fotosesijās, kā arī sniedz iespēju efektīvi un pareizi atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.

“Reizēm gadās situācijas, kad sievietes un vīrieši uzskata, ka liekie kilogrami pazudīs paši no sevis, vai arī ir pārliecināti, ka vēl ir pietiekami daudz laika, lai no tiem atbrīvotos, taču lielākajā daļā gadījumu tā nenotiek, un tikai pienākot bikini sezonai, cilvēki apzinās, ka kaunas no sava ķermeņa un steidz kaut ko darīt, lai iegūtu tvirtāku augumu, taču, diemžēl, tam ir vajadzīgs laiks. Bažas par nepilnīgu augumu pārņem gandrīz katru cilvēku pirms vasaras sezonas, taču to, vai kaut kas tiks darīts, lai šīs nepilnības mainītu, ir katra individuāls lēmums. Nedrīkst aizmirst, ka bez pāris treniņiem nedēļā, ir nepieciešams piekopt veselīgāku uzturu, savā ikdienas maltītē atgriežot zaļumus, salātus un augļus. Sapnis par tvirtu ķermeni pirms bikini sezonas nav nekas nesasniedzams - tas, vienkārši, ir laicīgi jāīsteno,” turpina Veronika Kim.

Fitnesa klubi “Atlētika" ir atvērti katru darba dienu no plkst. 07:00 līdz 23:00 un brīvdienās no plkst. 09:00 – 21:00.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: