Mājas lapa: http://atletika.lv/

Atverot pirmo no Atlētikas klubiem, mēs vēlējāmies to iekārtot pēc iespējas elegantāku, uzstādot modernu tehniku, izveidojot telpās estētisku vidi, nodarbību vadīšanai piesaistot labus speciālistus un nodrošinot ar profesionālu kolektīvu. Tagad, kad Atlētikas klubu tīkls ir paplašinājies un kopā ir jau pieci klubi, mēs esam ieguvuši pietiekošu pieredzi. Tomēr esam nonākuši pie secinājuma, ka tas nav pietiekoši. Anatomijas un fizioloģijas jomā izglītības līmenis vairākumam cilvēku prasa vairāk zināšanu, bet tieksme nodarbībās pārvērtēt savus spēkus, noved pie tā, ka cilvēkiem ir slikta pašsajūta un kā sekas - treniņu pārtraukšana. Mūsu klubos esam nolēmuši Jums piedāvāt citu pieeju fiziskās kultūras nodarbībām, veicot lielu iekšējo klubu reorganizāciju - sākot ar fitnesa testa izstrādi un ieviešanu, trenažieru zāles sadalījumu zonās un beidzot ar fitnesa programmu standartizēšanu, kas neatkarīgi no kluba vai trenera izvēles nodrošinās nepārprotamu kvalitāti.

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Fitnesa trenere: ceļā uz skaistu augumu, lielākā nozīme ir tieši uzturam, jeb Tu esi tas, ko Tu ēd!
Publicēts 20. novembrī, 2014.
Vai ir iespējams iegūt skaistu, veselīgu un tvirtu augumu pārtiekot vien no tā sauktās neveselīgas pārtikas? Ja vien Jums nav apbrīnojami gēni, tad tas, visticamāk, nebūs iespējams.

Ēdiens ir mūsu ikdienas neatņemama sastāvdaļa un pateicoties pārtikai, ko ik dienas uzņemam, veidojas mūsu augums, imunitāte un viss pārējais dzīvībai nepieciešamais. Uzturam īpaša nozīme ir tieši tad, ja nodarbojaties ar sportu un vēlaties uzturēt sevi lieliskā formā. Kā norāda fitnesa klubu tīkla “Atlētika” galvenā trenere Veronika Kim, mijiedarbību starp cilvēka organismu un uzņemto pārtiku ļoti labi raksturo frāze – Tu esi tas, ko Tu ēd!

“Lai sasniegtu pēc iespējas efektīvākus mērķus, pirmkārt, ir jāiemācās atteikties no regulāras našķēšanās ar neveselīgo pārtiku – saldumiem, produktiem ar pārmērīgi augstu tauku saturu, gāzētiem un saldinātiem dzērieniem un tml. Mērenība – tā būtu jāņem vērā. Lielisks apvienojums labiem rezultātiem ir fitness, veselīgs uzturs, ūdens un miegs. Ja esat nolēmuši, vai jau esat nopietni pievērsies aktīvam dzīvesveidam, būtu ieteicams konsultēties arī ar uztura speciālistu, kurš izvērtēs Jūsu veselības stāvokli, ēšanas paradumus, ikdienas fizisko aktivitāti. Pamatojoties uz iegūto informāciju, sniegs uztura rekomendācijas. Sastādot ēdienkarti, ņem vērā Jūsu svaru, augumu, dzīvesveidu un veselības traucējumus,” turpina Veronika Kim.

 


Komentāri (1)
Kombucha: Neaizmirstam, ka pilnai laimei nepieciešams veselīgs uzturs ;)
14/02/2017 10:52
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: