Mājas lapa: http://atletika.lv/

Atverot pirmo no Atlētikas klubiem, mēs vēlējāmies to iekārtot pēc iespējas elegantāku, uzstādot modernu tehniku, izveidojot telpās estētisku vidi, nodarbību vadīšanai piesaistot labus speciālistus un nodrošinot ar profesionālu kolektīvu. Tagad, kad Atlētikas klubu tīkls ir paplašinājies un kopā ir jau pieci klubi, mēs esam ieguvuši pietiekošu pieredzi. Tomēr esam nonākuši pie secinājuma, ka tas nav pietiekoši. Anatomijas un fizioloģijas jomā izglītības līmenis vairākumam cilvēku prasa vairāk zināšanu, bet tieksme nodarbībās pārvērtēt savus spēkus, noved pie tā, ka cilvēkiem ir slikta pašsajūta un kā sekas - treniņu pārtraukšana. Mūsu klubos esam nolēmuši Jums piedāvāt citu pieeju fiziskās kultūras nodarbībām, veicot lielu iekšējo klubu reorganizāciju - sākot ar fitnesa testa izstrādi un ieviešanu, trenažieru zāles sadalījumu zonās un beidzot ar fitnesa programmu standartizēšanu, kas neatkarīgi no kluba vai trenera izvēles nodrošinās nepārprotamu kvalitāti.

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Fitnesa klubu tīkls “Atlētika” paplašinās – atklāts jauns klubs Āgenskalnā
Publicēts 20. janvārī, 2015.
Visiem aktīva dzīvesveida cienītājiem 17. janvārī durvis vēra jau astotais fitnesa klubs “Atlētika”, kurš atrodas Rīgā, T/C Āgenskalns, Nometņu ielā 59B. Jaunais fitnesa klubs piedāvā ne tikai ērtas un mūsdienīgas telpas, bet arī plašas treniņu iespējas ikvienai gaumei. Kā norāda fitnesa klubu tīkla “Atlētika” attīstības direktors Andris Žiganovs, “Atlētikas” mērķis ir nepārtraukti attīstīties un sniegt iespēju aktīvi pavadīt savu brīvo laiku ikvienam Rīgas iedzīvotājam.

No atklāšanas dienas līdz pat 1. februārim, visiem jaunajiem “Atlētika Āgenskalns” klientiem ir iespēja saņemt īpašu piedāvājumu – 25% atlaidi gada līguma noslēgšanai, kā arī turpmāk izmantot visas priekšrocības, ko sniedz viens no profesionālākajiem un draudzīgākajiem fitnesa klubiem Latvijā.

“Jauns gads nāk ar jauniem izaicinājumiem un izaugsmes iespējām. Esam patiesi gandarīti par iespēju piedāvāt vēl vienu dinamisku un uz panākumiem vērstu fitnesa klubu, kurā ikviens var realizēt savus mērķus un saņemt attiecīgu komforta līmeni. Mēs pilnveidojamies ik dienas un noteikti turpināsim to darīt arī nākotnē, jo veselīgs un aktīvs dzīvesveids ir kļuvis par cilvēku neatņemamu dzīves sastāvdaļu, kas arī mūs mudina būt nepārtrauktā kustībā. Esam pārliecināti, ka jaunā fitnesa kluba priekšrocības novērtēs gan mūsu apmeklētāji, gan treneri un visi darbinieki. Ikviens interesents ir gaidīts iepazīties ar “Atlētika Āgenskalns” telpām un iespējām jaunu sporta mērķu sasniegšanai,” turpina fitnesa klubu tīkla „Atlētika” attīstības direktors Andris Žiganovs.

Gluži tāpat kā visi “Atlētika” fitnesa klubi, tāpat arī jaunais “Atlētika Āgenskalns” ir atvērts katru darba dienu no plkst. 07:00 līdz 23:00 un brīvdienās no plkst. 09:00 – 21:00.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: