Mājas lapa: http://atletika.lv/

Atverot pirmo no Atlētikas klubiem, mēs vēlējāmies to iekārtot pēc iespējas elegantāku, uzstādot modernu tehniku, izveidojot telpās estētisku vidi, nodarbību vadīšanai piesaistot labus speciālistus un nodrošinot ar profesionālu kolektīvu. Tagad, kad Atlētikas klubu tīkls ir paplašinājies un kopā ir jau pieci klubi, mēs esam ieguvuši pietiekošu pieredzi. Tomēr esam nonākuši pie secinājuma, ka tas nav pietiekoši. Anatomijas un fizioloģijas jomā izglītības līmenis vairākumam cilvēku prasa vairāk zināšanu, bet tieksme nodarbībās pārvērtēt savus spēkus, noved pie tā, ka cilvēkiem ir slikta pašsajūta un kā sekas - treniņu pārtraukšana. Mūsu klubos esam nolēmuši Jums piedāvāt citu pieeju fiziskās kultūras nodarbībām, veicot lielu iekšējo klubu reorganizāciju - sākot ar fitnesa testa izstrādi un ieviešanu, trenažieru zāles sadalījumu zonās un beidzot ar fitnesa programmu standartizēšanu, kas neatkarīgi no kluba vai trenera izvēles nodrošinās nepārprotamu kvalitāti.

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Esi vasaras pavēlnieks! Abonements jebkurā no 8 ATLĒTIKA tīkla sporta klubiem līdz – 66%
Publicēts 8. maijā, 2012.
Sporta klubu tīkls Atlētika atkal pārsteidz! Mēneša abonements jebkurā no 8 sporta klubu tīkla Atlētika filiālēm līdz pat 66% lētāk – no 3. maija portālos CityLife.lv un Cherry.lv!

Tavai izvēlei – divi abonementu veidi:

o          Day time abonements – Ls 9.99 (darba dienās no 11.00 – 17.00, brīvdienās – neierobežoti)

o          Full time abonements – Ls 14.99 (katru dienu bez laika ierobežojuma)

 

Lieliska iespēja – Tu vari iegādāties 3 kuponus, tos summēt un lepoties ar lielisku fizisko formu visas vasaras garumā! Iegādājies abonementus portālā CityLife.lv - TE vai Cherry.lv TE!

           

Atlētika patiešām būs vasaras vislabākā izvēle – šeit Tevi vienmēr gaidīs zinoši un pieredzējuši treneri, lielākās un vislabāk aprīkotās trenažieru zāles un, protams, daudzveidīgas fitnesa nodarbību iespējas!

 

Kāds gan tur brīnums, ka fitnesa klubu tīkls Atlētika ir pārņēmis nu jau visu Rīgu un kļuvis par ideālu sabiedroto arī sportiskākajiem no jelgavniekiem. Iemesli tam ir acīmredzami – plašas, labi aprīkotas trenažieru zāles, lieliskas treniņu programmas visdažādākajiem fiziskās sagatavotības līmeņiem, laipni, zinoši un pieredzējuši treneri, kas vienmēr ieteikts Tavām vēlmēm un vajadzībām vislabāko treniņa programmu un, protams – vislabākie un izdevīgākie piedāvājumi pilsētā!

 

Šeit vienmēr laipni gaidīts būs ikviens sportot un labi-izskatīties gribētājs - un, ja nezināsi, ar ko sākt, neuztraucies – Tev būs pieejama bezmaksas fiziskās sagatavotības diagnostika, treniņu ievadprogramma un pieredzējušu treneru rekomendācijas, kas palīdzēs izdarīt pareizo lēmumu vislabākajai un veselīgākajai un fiziskās formas attīstīšanai.

 

Atlētika nav tikai vieta, kur sportot, šeit Tu vari apmeklēt arī solāriju, fizioterapeitu, masieri vai dietologu un veikt manikīra procedūru, pat neizejot no kluba. Un vēl: Atlētika – tas tiešām ir klubs. Atlētika ir kopā ar klientiem ne tikai treniņos, bet arī svētkos, organizējot dažādus izbraucienus un sacensības (grafiku variet aplūkot http://demo.atletika.lv/newspost/atletika-outdoor-2012-kalendars/).

 

Tu esi laipni gaidīts visās fitnesa klubu tīkla Atlētika filiālēs:

•           Rīgas centrā, Kr. Barona ielā 41/ 43;

•           Imantā, Anniņmuižas bulvārī 40A;

•           Zolitūdē, Anniņmuižas ielā 17;

•           Mežciemā, Gaiļezera iela 8;

•           Juglā, Brīvības gatvē 434b;

•           Ķengaragā, Prūšu ielā 46;

•           Bolderājā, Stūrmaņu ielā 31 c;

•           Jelgavā, Driksas ielā 4.

 

Nepalaid garām vislabāko iespēju justies un izskatīties labi – seko pilsētā aktīvākā fitnesa kluba Atlētika jaunumiem Facebook.com portālā - http://www.facebook.com/Atletikalatvia

 

Iegādājies abonementus portālā CityLife.lv - TE vai Cherry.lv TE!


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: